2011. október 4., kedd

Toki wo Kakeru Shoujo MOVIE









ÉV:2006
KATEGÓRIA:DRÁMA,ISKOLAI ÉLET,ROMANTIKUS,TRAGÉDIA,SCI-FI,VÍGJÁTÉK


Történet:


"Az idő nem vár senkire."



Makoto egy átlagos 17 éves lány aki mindig 2 fiúbarátjával baseballozik szabadidejében.
Egyik nap sietve a kémiaszertárba beviszi a dolgozatokat,ahol elesik és véletlenül egy diószerű valamit összetör és mire ráesnének a könyvek,egy füves réten találja magát. Először nem is fogja fel mi történet vele.
Késő délután biciklijén tart hazafelé,de elromlik a fék,és szágul a dombról   lefelé a 2 vonat pedig jön, megmenekül ismét,majd nagynénjéhez megy aki elmagyarázza,hogy időt ugrik,de még meg kell tanulnia hogyan is kell valójában.
Makoto először még csak kisebb dolgokra használja fel az újonnan szerzett képességét,de később amire azt hitte,hogy kis dolgok,azok más emberek sorsán fog meglátszani,majd feltűnik a dió eredeti tulajdonosai is.
De vajon ki lehet?És mi az a diószerű dolog?

Vélemény:
Egyszerűen csodálatos,amikor az elején elkezdtek még csak baseballozni arra gondoltam,hogy
"Ebből sülhet ki jó?" és IGEN!!Egyértelműen!!
Megható,drámai,vicces,és romantikus de semmi nincs benne eltúlozva.Ez tökéletes volt.Libabőrös lettem tőle.
A rajzolása gyönyörű,a karakterdizájn nem annyira tetszett,de ez csak másodlagos, mert a történet nekem egyedi volt és érdekes.Magával ragadja az embert.Ez a 1óra 38 perc olyan hamar elment mintha csak egy 20 perces animét néztem volna.
A végén azt hittem meghal Makoto,hogy esetleg így minden előlről kezdődik így minden rendben kerül.Szóval ilyen önfeláldozó fílinget tesznek bele,de sokkal jobban meg lett oldva.
I



10/10 EGYÉRTELMŰEN!!!!!




PILLANATKÉPEK:















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése