2012. június 26., kedd

Hanasakeru Seishounen

ÉV:2009-2010

RÉSZEK:39

KATEGÓRIA: DRÁMA,KALAND, SHOUJO, ROMANTIKUS


Történet

Kajika a világ leghíresebb vállalatának, a Burnswoth családnak az egyetlen lánya.
Kiskorában egy szigeten nőtt fel, miután anyját elveszítette, de nem volt magányos, évente többször is eljött hozzá a barátja, Lee Ren, és mellette volt a leopárdja Mustafa is.
Kaijka most 14 éves, és beiratkozik egy japán középiskolába, hogy feldolgozza Mustafa halálát.
Ekkor édesapja, Harry egy játékkal áll elő, miszerint Kajika-nak kell házasodnia, de ő már megkereste neki a jelölteket, de nem mondja el, hogy kik ők, de egyből érezni fogja, hogy ők azok. 
Harry, Kajika testőrének a jelen időben már a Huang család fejévé érő, Lee Ren-t választja,akinek végig mellette kell lennie még a lány nem választ, de ez Lee Ren-nek nehéz mivel kis gyermek kora óta szerelmes a lányba.
Tehát a lánynak meg kell találnia a lehetséges férjjelölteket, akik között lesz egy francia arisztokrata, Eugene de Volkan, aki a külsejével bármit megtehet. A második jelölt egy  Raignei hercege lesz, Rumaty, a harmadik pedig egy vállalat igazgatójának a fia, Carl aki szorosan kötődik a Burnsworth vállalathoz. Ennyit súgok meg csak, mert nem akarom lelőni a poént a 2. illetve a 3. személyről, mert az már spoileres lenne.
Kajika  mind a 3 személyhez közel kerül. Vagy mégse 3 esélyes férfjjelölt lesz a végén?
Illetve a múltból visszaköszönt egy titok, mellett lázadásokra is lehet számítani. Na már itt nem tinilázadásokra gondolok, hanem valódiakra, de ennél nem mondok többet:)

VÉLEMÉNY

Kajikát nem kedveltem, nekem ő már túl sok volt.
Eugene-t bírtam, az ő kis szenvedő személyiségével.
Carl tök felesleges volt, még Lee Ren olyan semleges.
Az abszolút befutó nálam Rumaty személyisége volt, akit még gyerekes személyiségével ismerhet meg a néző, de a sorozat alatt szó szerint férfivá érik a személyisége.
A grafika egyszerű és átlagos, a bishik viszont jól sikerültek, az ember nem is tud dönteni melyik igazából a legjobbXD
Az opening zenéje nagyon jó ami marad végig, viszont 2 openinget kap hozzá, és a 2. abszolút király lett, nekem nagyon tetszik.
A történet mozgalmas, de nincs benne igazából semmi egyediség, csak úgy nézi az ember és vagy élvezi vagy sem. Én az előzőhöz tartoztam.

9/10



PILLANATKÉPEK



SZERK. FOLYAMATBAN




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése