2012. április 13., péntek

School Days

Előzmény:

Az azonos című visual novel alapján készült anime, aminek 21 befejezése lehet. Emellett többféle route is.

Az animéről

ÉV:2007


RÉSZEK:12

KATEGÓRIA: DRÁMA, ECCHI, ROMANTIKUS, TRAGÉDIA, SEINEN, SLICE OF LIFE, ISKOLAI ÉLET, PSZICHOLÓGIAI


Történet

Ebben az animében a férfi főszereplő, Ito Makoto aki minden reggel egy vonaton utazik(mellesleg egy suliba is jár) azzal a lánnyal, Katsura Kotonoha-val akibe szerelmes. Egyik nap lefotózza a lányt, mivel az a hiedelem járja az iskolát, hogyha lefényképezed a szeretett lányt, majd a háttérképednek rakod, és ezt nem látja senki sem 3 napig, akkor a szerelmed teljesül. Makoto is kipróbálja ezt, de már első nap lebukik az ültetési rend során. Maga mellé egy aranyos lányt kap, Saionji Sekai személyében, aki végül lesz Makoto útmutatója. Sekai összebarátkozik Kotonoha-val, majd Makoto-val hármasban megebédelnek, ahol Makoto félve, de elhívja a lányt, aki igent is mond neki, mert ő is régóta érdeklődik a fiú iránt.
A randi meg volt, elkezdenek járni, de Makoto egyre több testiséget akar a lánytól, aki viszont nincs erre felkészülve, így Sekai lesz a "gyakorló partnere", magyarán a szexpartnere. Ezek után a fiú elkezd teljesen kifordulni önmagából és semmi és senki nem fogja érdekelni.....


VÉLEMÉNY

Senki ne egy mézes-mázas cuccot várjon. Oké, ez első kb 5 rész az még annak tudható be...talán, de utána fordul a kocka, és Makoto, ahogy írtam is teljesen megváltozik. Nem akarom lelőni a poént, de a gyereket nagyon megutáltam mint főszereplőt, nem is kicsit!! Ha már karakterek, Kotonoha-t az elején még sajnáltam, de utána őt sem bírtam már. Az egyedüli személy aki elejétől-végig számomra szerethető volt, az Sekai.
A története maga is a megrázó dolgok közé sorolnám, itt is az ember így az első 3 -4 rész alapján egy aranyos kis romantikus-ecchi animére számít, de a vége felé már hardcore. Megrázó az szent.
A zenéi felettébb jók. Nagy kedvencem lett a 6.RÉSZ VÉGÉN HALLHATÓ SZÁM.  Mindenkinek szíves figyelmébe ajánlom:) De egyébként az egész OST kiemelkedően jól sikerült, úgy ahogy az aláfestő zenék is.

Pontozni nem tudom. Magam sem tudom, még így majd 1 héttel a megnézése után sem, hogy tetszett-e vagy sem.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése