2011. december 22., csütörtök

NHK NI YOUKOSO! (WELCOME TO THE NHK!)







ÉV:2006
RÉSZEK:24
KATEGÓRIA:PSZICHOLÓGIAI,VÍGJÁTÉK,DRÁMA, ROMANTIKUS


Történet
Satou hikikomori (nem dolgozik, nem tanul) életmódban él már közel 4 éve. A srác kezd kikészülni és azt hiszi egy összeesküvés áldozata. Egy nap a csengőre ajtót nyit, ahol meglátja Misaki-t és úgy dönt életmódot vált. Vagyis, csak szeretne, de nincs hozzá meg az ereje, hogy ezzel a stílussal felhagyjon. Ekkor Misaki segítséget nyújt neki, vagyis ő segíteni akar neki kigyógyulni.
Minden este tart neki órát, de majd később kiderül, ez nem csak Satou-n segít.

Később jön még a szomszéd galgemániás(erogemániás) Satou egykori kouhai-ja, akivel egy galge-t akarnak készíteni. Majd ott van még Saou senpai-ja is, aki szerint az egész világ összeesküszik ellene.



Vélemény
Remekül váltják egymást a drámai és vicces részek, amiktől csak még élvezetesebb az anime. Ha drámai jelenet van, átérzed, ha vicces jelenet van, nevetsz. Tökéletes összhatás, ami végigkíséri az egész animét, és ettől egy cseppet sem veszít az élvezhetőségéből egyáltalán.
Remekül bemutatja, hogy milyen is amikor az emberek félnek, hogy kinevetik őket, illetve a társadalomtól való félelem. Plusz még, hogy senkinek sem tökéletes az élete.
Ez az anime lényege.
Karakterek fokozatosan fejlődnek, ez leginkább Satou-ra igaz, de a többi karakter is kidolgozott.
Az egyetlen idegesítő személy nekem az a Senpai volt.

Nagyon szerettem!!!! Élvezhető minden egyes perce!!

10/10


PILLANATKÉPEK















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése