2011. szeptember 25., vasárnap

TEGAMI BACHI-LETTER BE

ÉV:2009-2010
RÉSZEK:25
KATEGÓRIA:FANTASY,DRÁMA,SHOUNEN,SZUPERERŐ,KALAND


Történet:
Gauchi egy levélméh,aki a legjobb akar lenni a szakmájában,így segíteni tudna a pénzzel,hogy a tolószékbe került testvérén tudjon segíteni. Egyik ilyen munkája során imeri meg Lag Seeing-et aki egy levél.A 9 éves kisfiút kell elszállítania a megadott a címre.Az út során kiderül,hogy Lag anyukája a fővárosba ment,és ezért kerül az egyik ismerőshöz.
Lag és Gauchi összebarátkoznak és a levél átvátel út,Lag elmondja Gauchinak,hogy ő is ilyen levél méh szeretne lenni.
5 évvel később Lag meg is próbálkozik,fel is veszik,és kalandja az első levéllel kezdődik,aki neki is egy ember lesz,vagyis inkább Maka(ember szörny karokkal és tűéles hajjal,ritka),egy lány személyéneki később Niche lesz a neve. A lány nagyon megkedveli a fiút(azért mert ad neki egy alsónadrágotXD),így ő lesz Lag dingója, ja és ott van Steak(nem tudom mi akar lenniXD),a vésztartalék kaja.
Nem sokkal Lag megtudja,hogy akkor 5 évvel ezelőtt Gauchi eltűnt egy levélkézbesítés során,így az ő felkutatása lesz az egyik újabb cél.
A történet a Méhkasban és a kalandokkal teli levélkézbesítést mutatja be.
Vagy részenként de valamikor 2 részenként van egy új történet.
Drámainak drámai,és vannak benne tényleg szép történetek,de Lag azzal az állandó bőgésével valamikor már az idegeimre ment.Gauchiról nem nagyon lehet sok mindent megtudni az első évad során.Niche-t és Steaket bírtam,sőt  még a többi Levél méhet is:)
A zenéje nyugtató,de semmi egyéb, a rajzolása nagyon jó lett,de azok a CG-s bogarak valami irtó rondák.
Az alternatív világot nem nagyon használták ki,legalábbis többet vártam volna tőle,vagy legalábbis jobb bemutatást róla.

Egyzser mindenképp meg lehet nézni,neki is kezdtem a 2.évadnak:)
8/10


PILLANATKÉPEK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése