2014. szeptember 9., kedd

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui! /Nem számít hogy nézem, a ti hibátok, hogy én nem vagyok híres!/






ÉV: 2013
RÉSZEK: 12 
KATEGÓRIA: ISKOLAI ÉLET, SLICE OF LIFE, SHOUNEN, VÍGJÁTÉK



Történet

Kuroki Tomoko most kezdi felső középiskolás évét, és eddig nem volt híres osztálytársai szemében, egyetlen barátnője volt, akivel otaku okfejtéseit és gondolatait megoszthatta, de ő más iskolába iratkozott.
Tehát a lány célja (ami végül is az egész anime célja), hogy Tomoko barátra leljen, tudjon beszélgetni osztálytársaival, és legyen egy pasija.
Ezt egészen végig Tomoko szemén keresztül nézhetjük, aki többet beszél gondolataiban, mint az emberekkel, ha pedig az emberekhez próbál beszélni valami irtózatos baromságot nyög ki, vagy tesz, ami végigkíséri majdnem az egész animét.

Az anime legmegkapóbb részei:
-Az első maga a főszereplő lány Tomoko, és az ő gondolatai, tettei és tragikomédiás elemei. A lánynál egyértelmű, hogy elgurult nem is egy gyógyszer.
-A második ilyen a megvalósítás és a lány lelkivilágának bemutatása, ami nagyszerűen sikerült.
-A harmadik a paródiák hatalmas tárháza.
-Az opening pedig  kib*szott jóra sikerült!





A legzavaróbb részei:
- Ahogy a legjobb Tomoko, így az egyik legrosszabb is, mivel az anime vége felé, már a vígjáték elemek eltűnnek, és az ő siránkozásait kell hallgatni részeken keresztül.
A másik ilyen zavaró tulajdonsága, hogy barátokat akar szerezni, de nem tesz minden annak érdekében.
-Az utolsó 3 rész teljesen depressziós, az embert lehangolja.


Összességében egy nagyon vicces helyzetekből és poénokból álló anime, amit bőven megéri megnézni, már csak a lány miatt, és az öcsikével való beszélgetése miatt.


7,5/10


PILLANATKÉPEK












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése