2011. június 6., hétfő

KAZE NO STIGMA

Részek:24
Kategória:mágia,vígjáték,romantikus,ecchi,dráma


Történet(ERŐSEN SPOILERES)
A történetben a Kannagi család uralja a tüzet.Persze ez alól kivétel Kazuma Kannagi,akit emiatt kitagadott az apja,mivel ő a tűz helyett csak a szelet tudja elsajátítani.Tehát apuci kitagadta,erre muszáj volt neki otthagyni a szülői házat.Pár évvel később,mikoris a srác csak pénzért vállal démonok elűzését és miegyebeket, vissza kell térnie a Kannagi birtokra egy megbízott ügy miatt. A Kannagi család feje(Kazuma nagybátyja) ad egy feladatot,hogy végezze el.Maga mellé kap persze egy segítséget is,aki nem más mint Kannagi Ayano(Kazuma unolatestvére),hogy dolgozzanak együtt az ügyön. A lány a másik főszereplője az animének. Eléggé cserfes,és ahogy az lenni szokott később szerelmes lesz Kazumába,de ez rendes segítőkész lány mégha néha,sőt gyakran ügyetlen is(mutatja ezt a 8.részXD).
A harmadik főszereplő Kazuma testvére,Ren.A szőke kis érzékeny fiú,aki azért ha kell tud keményen bánni a tűzzel.:)
Ők lennének a három főszereplőka,akik  különböző fontos szerepeket töltenek be.
Az animében külöböző ellenségek vannak.
Az 1-4.részig a Szél klán elrabolja Ren-t és próbálják a testét felhasználni,hogy felélesszenek egy démon.
Az 5-7.részig a Kannagi klán egyik szolgája próbál bosszút állni Kazumán amiért megölte a bátyját.
A 8.részt inkább vicces kis történetnek mondanám,de ezt nem szeretném lelőni. Komolytalan,de aranyos,személy szerint ez a kedvenc részem:D
A 9-12.részig a földmágusaival kerülnek összetűzésbe,ahol is a Fuji vulkán kitörése miatt fel kell áldozniuk minden 30 évben egy,a föld mágust a családból és készítenek egy klónt csak erre a célra,aki elég közel kerül Renhez egy este alatt.
A 13.részben ismét csak a mókáé a szerep. Hőseink egy vidámparkba mennek démonok legyőzni,aki valójában nem is igaz,hanem csak Ayano apja akarja,hogy randizzon Ayano és Kazuma.(bírom az apucitXD)
A 14-15.részben megérkezik egy amerikai tűzmágus,hogy Ayanotól és a családjától elvegye a "Legjobb tűzmágus család" nevet,így harcolnak.
A 16.rész ami megint csak vicces. Elmennek egy gyógyfürdőbe kipihenni a fáradalmakat,ahol is Kazuma össze akad édesapjával akit szívből utál(legalábbis azt gondolja,de mégseXD) és mindig vereekdnek akárhányszor csak találkoznak(ez vicces részXD).
A 17.résztől pedig jön a végső történet kibontakozásaa ami egybena  legborúsabb,legsötétebb is,ahol  Kazuma lesz a főszereplő.
De kezdjük az elején. Az interneten van egy oldal amit ha megnyits megkérdezik tőled,hogy "Akarsz-e hatalmat?",ha igen akkor kapsz egy szupererőt amit a későbbiekben harcokkal fog járni,hogy ki is legjobb.
De emögött a "játék" mögött áll Kazuma fő ellensége,aki szeme láttára ölte meg egykori szerelmét,amit eddig sem bírt feldolgozni. Meglátja a "Mester" által készített hasonmását Lapint,aki a volt szerelme utolsó érzéseiből jött létre. Emiatt Kazuma sebei ha lehet így mondani feltépődtek,és előjött a régi énjének egyik része,vagyis a Kaszás. Mindenkit megöl bármilyen érdekből csak,hogy előrébb juthasson amit akar.
A végén Ayano szót ért Kazumával és visszatér régi önmagához,így legyőzve a gonosz.Vagyis inkább a gonosz megfutamodik. Történetileg ennyi.

Kazuma és Ayano kapcsolat egy kicsit mélyebb mint az szokott lenni,de azért mégse ebbe az irányba megy el az anime(inkább csak a közepe).
Zeneileg bejött az OP,az endről nem nyilatkoznékXD
A grafikája kicsit mosott(?) lehet rossz megfogalmazásXD de úgy alapjában véve a történet viszi az animét és el lehet ettől tekinteni(példa Pandora Hearts is erre).

24 részt kb 2 nap alatt néztem végig és még többet akartam ahogy a végére értem.
De végülis egy 2.évadra még van lehetőség,meg ez a befejezés....azért megérdemel ez 2.évadotXD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése