2011. augusztus 13., szombat

Nodame Cantabile-Paris-hen













ÉV:2008
RÉSZEK:11
KATEGÓRIA:ROMANTIKUS,VÍGJÁTÉK,ZENÉS,SLICE OF LIFE


Történet:
A 23.részes Nodame Cantabile folytatása, ami 2007-ben jelent meg.
Chiaki és Nodame végre eljutnak Párizsba,ahol egy zeneakadémiára járnak. Beköltöznek új lakásukba,ahol ismét csak szomszédok lesznek. Sőt jönnek új szereplők is(egy otaku srác,egy orosz vakolattól alig kilátszó csajszi, és egy másik Riviera tanítvány),szintúgy ahogy a régiek is(Kuroki és Stresseman).
Nodame egyre jobban úgy érzi,hogy Chiaki lehagyja és egyre távolabb kerülnek egymástól,emiatt van benne pár drámai rész.De ugyanúgy romantikus is,mint például,végre összejön Chiaki és Nodame:) Illetve komolyabban veszik ebben az évadban a felnőtté válást,az összetartozást,és az érzelmek kifejezéseit,nem annyira poénkodják el.Ami még külön tetszett benne,hogy Chiaki jobban kimutatja az érzelmeit.
Ha már a poénoknál tartunk sem szűkölködik ebből sem.
Kiemelném itt az egyik kedvenc jelenetemet amikor Nodame és Chiaki szakítanak, majd kibékülnek.
Azt senki se hagyja kiXD
A zene maradt a régi,sok-sok klasszikus zenével,orkesztrával, de a pozitívum az első évadhoz képest,ahogy itt sokkal több mozgóképből állnak az előadások.
Igazából,annyira semmi új nincs benne,ugyanolyan mint az 1.évad,csak itt ahogy írtam komolyabb hangvételű az egész,így a poénok nem annyira kerülnek előtérbe,inkább a kettőjük közti kapcsolat illetve a zene,és a tanulás.

Egy délután alatt megnéztem,nem untam meg mert akkor nem is néztem volna,de annyira újat sem tudott mutatni az első évadhoz képest,többet vártam volna tőle.
9/10 





PILLANATKÉPEK


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése