2013. november 7., csütörtök

Dragon Ball Z movie-k első adag: 3 in 1

Mivel a Viasat6 adja a Dragon Ball Z-t, így úgy gondoltam ha azt nézem, akkor pótolom a movie-kat, special-okat, OVA-kat, és így tegnap meglestem 3 MOVIE-t a 14-ből.


Első volt a legújabb, a 2013-as Dragon Ball Z: Battle of Gods című.




ÉV: 2013
RÉSZEK: 1


Son Goku Kaiou mesternél edz, miközben évek óta tartó álmaiból felkel Bills, a pusztítás istene.
Bills álmában látott egy Szuper Saiyan God-ot, vagyis egy Szuper Csillagharcos Isten-t, így útra indul, hogy kiderítse ki is az. Először Son Goku-nál próbálja kideríteni, akit pár ütésből kiüt, majd Vegitához indul a Földre, ahol épp Bulma születésnapi partija van.
Vegita amint felismeri Bills-t, elfogja a rettegés, hisz ő a világmindenség legerősebb Istene, így próbál az ellen tenni, hogy ne haragítsa fel, mert akkor elpusztítja a Földet...


Vélemény
A három movie közül ez tetszett legjobban. Nagyszerűen van vegyítve a karakterek műsorideje, a poén, a harc. A grafika pedig a mai szintet üti. Amit pedig külön kiemelnék, hogy tetszett, hogy a vége főcímben a Dragon Ball manga legfontosabb pillanatait mutatják be. Jó ötlet volt.
Egyedül ami idegesített az, hogy Vegita-t egy bohócnak festik le, ami sértő miután az ember a Z sorozatot látta/látja, hisz ő a legjobb karakter számomra.





A második volt a Dragon Ball Z Movie 6: The Return of Cooler





ÉV: 1992
RÉSZEK: 1

Son Goku-ék ellátogatnak a Namek-ok új bolygójára ahová a Szent Sárkány helyezte el őket.
Ám pont időben érkeznek, mert egy rakás andriod át akarja venni a vezetést. Goku összecsap a fő vezérrel, időközben pedig Vegita is megérkezik....

Vélemény:
Nem volt valami nagy szám, hisz alapból az egész 45 perc volt. A történet sem volt valami nagy szám. Az egészet a Goku-Vegita páros végén lévő harca viszi a hátán a többi kuka.





A harmadik film pedig  a Dragon Ball Movie 12: Fusion Reborn volt.




ÉV: 1995
RÉSZEK: 1

A Pokolból egy anyag hatására a régi halottak újjáélednek a Földön, így még Gohan, Trunks, és Goten a Földet próbálják megtisztítani, addig kezdetben Son Goku attól a szörnytől próbál megszabadulni aki ezt előidézte. A későbbiekben ismét csatlakozik Vegita, és szemtanúi lehetünk első közös fúziójuknak.


Vélemény
A jó részei a poénok voltak. Mint pl Goten-Trunks vs. Hitler harca xDD Azon besírtam.
Na meg Goku és Vegita fúzió mozdulat gyakorlásán és első próbálkozásukon.
Amúgy ahogy néztem movie-t, rájöttem, hogy ezt anno én már láttam valahol. Nem merem mondani, hogy az RTL-en (de nagyon arra gyanakszom), lehet külföldin, mert nem egy jelenet beugrott. Pl ez a fúziós cucc, vagy Gohan és Dermesztő jelenete.
A történet ismét nem nagy szám, és ettől a cukros külsőtől már mérgezést kaptam.
Ami miatt érdemes megnézni azok a humoros beszólások, és helyzetek.